fbpx

A Szerzőről

LEAN SIX SIGMA
folyamatfejlesztő,
tanár

Fehér Norbert 1974-ben született. A Cash Flow Navigátor Tanácsadó Kft. tulajdonosa, amely 2005 óta működik folyamatosan. Emellett 2014 és 2019 között a Budapesti Gazdasági Egyetem Gazdálkodási Karán Zalaegerszegen tanított teljes munkaidőben, ahol többek között kontrolling, lean logisztika, logisztikai folyamatok fejlesztése, minőségügy, valamint változásmenedzsment témájú kurzusokat oktat. Számos publikációt jelentetett meg folyamatfejlesztés, minőségjavítás témakörökben. Szívesen vállal előadói felkéréseket konferenciákon, egyetemi kurzusokon, valamint gyakorlatorientált vállalati képzéseket Lean Six Sigma folyamatfejlesztés, minőségjavítás, logisztika témakörökben.

500+ Lean Six Sigma folyamatfejlesztési projektet vezetett, illetve támogatott Magyarországon és Ukrajnában az elmúlt 15 év során elsősorban multinacionális hátterű termelő, illetve szolgáltató vállalatoknál, amelyek többek között az elektronikai-, a textil-, faipar, élelmiszeripar, valamint a nyomdaipar területén működnek. Vallja, hogy ahol az ismétlődő tevékenységekről folyamatábrát lehet rajzolni, valamint azokkal kapcsolatosan elfogadható adatgyűjtőrendszer áll rendelkezésre, ott lehet és gyakran szükséges is a javítás.

Habár a Lean Six Sigma folyamatfejlesztés kézikönyve elsősorban a Six Sigma folyamatfejlesztő eljárás bemutatására vállalkozik, a szerző nem kötelezte el magát egyetlen strukturált problémamegoldó eljárás használata mellett sem. Nem szeretne soha olyan módszert ráerőltetni egyetlen szervezetre sem, amelyet az nem tud fenntarthatóan alkalmazni. Ezért is fordult elő több alkalommal, hogy kifejezetten lebeszélt vállalati döntéshozókat Six Sigma projekt, illetve képzés indításáról, és helyette egyszerűbb, az alacsonyan lógó gyümölcsök begyűjtésére alkalmas technikákat tanított meg az együttműködés kezdetén, majd haladt a szofisztikáltabb módszerek, mint például a Lean Six Sigma módszer megismertetése felé.

Fehér Norbert első könyve A Lean Six Sigma folyamatfejlesztés kézikönyve elnyerte a megtisztelő MAGYAR MINŐSÉG SZAKIRODALMI DÍJ 2019 elismerést.

Close Menu
×

Kosár